La Junta Local de Seguretat d’Albaida es reuneix per tractar els últims incendis ocorreguts al municipi

thumbnail_Foto Junta Seguretat Local 1

S’ha celebrat aquest matí a l’Ajuntament amb la presència del Subdelegat del Govern i del Director General de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències.

Aquest matí a les 9.00 hores s’ha reunit la Junta Local de Seguretat de la ciutat d’Albaida. Han estat presents a la mateixa l’Alcalde d’Albaida, Josep Antoni Albert, el Subdelegat del Govern, Juan Carlos Valderrama, el Director General de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, l’Inspector Cap de Policia Local d’Albaida, Jorge Rodríguez, el Comissari de la Unitat del CNP adscrita a la Comunitat Valenciana, Miguel Álvaro Rodríguez, el tinent de la Guàrdia Civil, Eusebio Marín, el caporal de la Guàrdia Civil (commandament puesto d’Albaida), Miguel Servilla, el Regidor de Seguretat Ciutadana i Medi Ambient, Pedro Gil, el Secretari, Evarist Català, el representant d’ACIF Vall d’Albaida, Miguel Vázquez, i el guarda forestal, Vicent Tomàs.

En dita reunió s’ha tractat la problemàtica dels incendis ocorreguts al llit del riu Albaida en els últims dies. S’ha parlat també sobre la coordinació policial i l’estat de la investigació. I s’ha incidit sobre el dispositiu especial de vigilància, que continua vigent per a evitar nous incendis.

Tant pel Subdelegat del Govern, Juan Carlos Valderrama, com del Director General de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, han traslladat un missatge de tranquil·litat a la població d’Albaida degut als incendis, molts d’ells suposadament provocats, que han pertorbat al municipi durant les últimes dates. S’ha volgut destacar pels membres de les Forces i Cossos de Seguretat convocats a l’efecte (Guardia Civil, Policia Autonòmica i Policia Local), que les investigacions per esclarir aquests fets continuen endavant i esperen que concloguen amb èxit. També s’ha tractat la necessitat de la prevenció per a que aquestos incendis no es tornen a repetir.

L’alcalde d’Albaida ha volgut destacar la importància de la prevenció de cara a evitar nous incendis. Per això, anuncia l’interès de reunir-se amb la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i altres institucions per a mantindre en les millors condicions possibles el llit del riu Albaida al seu pas pel nucli urbà.

 

Anuncios

Acerca de Albaida

Noticias, actualidad, eventos, el dia a dia, hacer amigos, Albaida un paradis entre montanyes
Esta entrada fue publicada en Actualidad. Guarda el enlace permanente.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s