Una Fira Sant Jaume 2015 amb gran participació de visitants i comerciants.

INAUGURACIO FIRA ALBAIDA

La Fira 2015 ens deixa un mes replet de música, esport, cultura i, sobre tot, molta festa.

Albaida, 28 de juliol del 2015.  La Fira Sant Jaume ha tancat un any més amb excel·lents resultats. Gran quantitat d´actes culturals i lúdics han omplert la programació de la fira, gràcies a la Comissió de Festes Patronals 2015 i a les associacions municipals que s’han bolcat un any més per dur endavant una fira carregada d’activitats per a tots el públics.

El Palau Marquesal ha continuat sent el lloc per excel·lència de les diverses activitats culturals que es presentaven al programa. Un espai que han aprofitat les bandes musicals de «El Gamell» i  «l´Aranya», el grup de danses «La Vall», el grup de percussió, metall i dolçaina «Raval Jussà», l´agrupació vocal «Eduardo Torres» , la Comissió de Festes 2015 i el grup de teatre «La Inestable» entre altres.

Pel que fa a la vessant lúdica i festiva cal recalcar els dos concerts multitudinaris que van tindre lloc divendres i dissabte, amb «Seguridad Social» i «MCLAN», tots dos ubicats al recinte firal, en concret al carrer del Donant de Sang. Una zona que va estar recomanada pels tècnics municipals per tractar-se d´un espai ampli i obert, amb les suficient eixides d´evacuació exigides per la normativa. La Policia Local encarregada de vetlar per la seguretat ciutadana, va comptar amb la col·laboració de la Guàrdia Civil, Creu Roja i Protecció Civil per articular un dispositiu de seguretat, aconseguint així que tot transcorrera sense registrar-se cap incident greu.

L´Ajuntament d´Albaida junt a la Comissió de Festes 2015 ha adquirit 4 aseos portàtils en format de contenidor que, en compliment de la legislació d´espectacles, van estar instal-lats al recinte firal donant solució a un problema que es presentava al municipi cada vegada que tenia lloc un esdeveniment de similars característiques. I així ho demostren les queixes dels veïns, que aquest any han disminuït de manera considerable.

D´altra banda, amb la quarta edició de la Fira Gastronòmica i de Comerços, es consolida un nou tipus d´oferta que conviu junt amb la tradicional Fira d´atraccions i “paradates”, que ve celebrant-se cada 25 de juliol des de l´any 1387, coincidint amb la festivitat de Sant Jaume Apòstol.

A més, aquest any les expectatives que es portaven a terme han donat el seu fruit, ja que, ACISA, Associació de Comerciants i Serveis d´Albaida, va aconseguir reunir un total de 16 comerços que van oferir els seus productes a les 16 jaimes instal·lades per a l´ocasió. Els comerciants albaidins que participaven a la Fira es troben contents per la quantitat de públic assistent i les vendes que han aconseguit.

En paraules de Beatriz Costa, Regidora de la Fira i Festes “hem gaudit d’una Fira amb multitud d’actes de tot tipus i per a tots els públics” i des de el consistori albaidí “agraïm la col·laboració i empenta de la Diputació de València i especialment de les associacions municipals així com als festers de la Comissió de Festes d´Albaida que han fet possible una fira amb una mínima despesa econòmica per al nostre Ajuntament”.

Anuncios

Acerca de Albaida

Noticias, actualidad, eventos, el dia a dia, hacer amigos, Albaida un paradis entre montanyes
Galería | Esta entrada fue publicada en Sociedad, Turismo. Guarda el enlace permanente.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s