El MuVIM dedica una exposició al Segrelles il·lustrador

(Vilaweb.cat) El Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM) inaugura aquest dijous vinent, 26 de març, l’exposició ‘Segrelles. El laberint de la fantasia‘, dedicada a l’obra artísica de l’albaidí Josep Segrelles (1885-1969), i centrada en la seua faceta d’il·lustrador. Dues-centes seixanta obres originals i més de tres-cents exemplars de llibres i revistes formen aquesta mostra que des del museu qualifiquen com ‘la retrospectiva més acurada i completa de les que s’han fet a la ciutat de València’.

Segrelles és internacionalment conegut per les il·lustracions creades com a publicista per a empreses com Ford, Lincolns o Packard, i per les que va publicar en els anys 1930 per a llibres i també en revistes i periòdics com La Esfera, Blanco y Negro, The Illustrated London News, The Skets, Cosmopolitan, Redbook, Fortune, The American Weekly i The New York Times, entre més.

Les creacions de Segrelles són encara a hores d’ara punts de referència per als il·lustradors i creadors gràfics, amb influència sobre cineastes com Guillermo del Toro o William Stout, dibuixant de la pel·lícula ‘El Laberint del Faune’ guardonada amb un Oscar, qui va visitar l’any 2007 la Casas Museu d’Albaida atret per la seua admiració.

Anuncios

Acerca de Albaida

Noticias, actualidad, eventos, el dia a dia, hacer amigos, Albaida un paradis entre montanyes
Galería | Esta entrada fue publicada en Cultura, Turismo. Guarda el enlace permanente.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s