Regidors d’Ontinyent presentaven a l’oficina d’al•legacions al Consorci de Residus en Albaida 200 recursos en els primer dos dies

(noticia: Portal Comarcal)

Membres de la plataforma del Fem acompanyats pels regidors d’Hisenda i Sostenibilitat presenten les al•legacions a l’Oficina de la Diputació en Albaida. L’oficina d’al•legacions al Consorci de Residus posada en marxa per l’Ajuntament d’Ontinyent ha recollit 200 recursos als seus primer dos dies de funcionament.

Dora Tortosa i Maria Soler, membres de la Plataforma del Fem de la Vall d’Albaida, acompanyades del regidor d’Hisenda, Joan Gilabert, i el de Sostenibilitat, Fran Quesada, presentaven estes primeres 200 al•legacions per registre d’entrada en l’Oficina de Recaptació de la Diputació situada en la ciutat d’Albaida. Dora Tortosa  manifestava en lliurar les al•legacions que “no estem d’acord que ens imposen un sistema de gestió que ens incrementa el cost de la gestió dels residus”.

Joan Gilabert ha manifestat que “la resposta de la ciutadania, confirma que ha estat un encert la creació de l’oficina per a la presentació dels recursos e informació del padró del COR”, afegint que “a partir de demà es reforçarà amb un quint treballador l’oficina per poder atendre correctament a tota la ciutadania que està acudint”

El regidor d’Hisenda recorda que “tant el COR com la Diputació han demostrat la manca de voluntat política per solucionar els problemes dels ciutadans quan no van deixar a l’Ajuntament pagar directament la taxa de 2014. La ciutadania no es mereix estos continus maltractes per part d’aquells que deurien velar per ella i no per altres interessos”, lamentava Joan Gilabert.

El Regidor de Sostenibilitat, Fran Quesada, destacava “la gran resposta ciutadana, que està col•lapsant l’Oficina d’al•legacions al Consorci de Residus amb una afluència diària de més de 125 persones. La gent d’Ontinyent està manifestant el seu rebuig a pagar mes pel mateix servei, al temps que reclamant la voluntat de que ens deixen gestionar els nostres propis residus, mantenint el pla de minimització”.

Anuncios

Acerca de Albaida

Noticias, actualidad, eventos, el dia a dia, hacer amigos, Albaida un paradis entre montanyes
Galería | Esta entrada fue publicada en Politica, Sociedad, Vall d´Albaida. Guarda el enlace permanente.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s