EU torna a participar a les eleccions locals d´Albaida

Durant els últims anys, Esquerra Unida d’Albaida està fent una tasca des de fora de les institucions centrada en recollir informació dels veïns, de la pròpia institució, del funcionament dels pobles veïns, i de les polítiques que es venen aplicant des de la transició fins ara al nostre poble.

És aquest el moment en què diem ja en tenim prou. Ens hem cansat de veure com se’ns governa d’esquenes als ciutadans, que les persones sols siguen importants durant tres mesos cada quatre anys, que l’austeritat sempre la paguen els que menys tenen i sobretot, ens hem cansat de la invisibilitat de la majoria de la ciutadania.

Sabem que el camí que hem engegat no estarà lliure d’entrebancs però creiem que una altra manera de fer política és possible. Per eixe motiu, el proper divendres dia 20 de febrer a les 20:00 hores al local de l’antic llavador de la Font del Barri presentarem la candidatura d’EU d’Albaida amb les intervencions de José Ramon Tormo, Candidat a l’Alcaldia d’Albaida, Paula Garcia Gironés, coordinadora d’EU de la Vall d’Albaida i d’Ignacio Blanco, Candidat a la Presidència de la Generalitat Valenciana.

Aquesta candidatura és una candidatura de dones i homes lluitadors i lluitadores, una candidatura feminista i animalista, una candidatura que aposta pels  drets socials com a eina vertebradora d’unes línies programàtiques realistes i coherents en la situació actual d’Albaida i que aposta per la cultura i l’educació com a eixos de transformació social.

La candidatura anirà encapçalada per José Ramon Tormo, l’actual coordinador d’EU d’Albaida, seguit per Imma Guillem, responsable de l’Àrea de Feminismes d’EU de la Vall d’Albaida i Matias Denis , graduat en Mestre d’ Educació Primària.

Però els noms per a Esquerra Unida no són el que importa. EU aposta pel treball d’un col·lectiu implicat en la nostra ciutat, en els agents socials, en les associacions i en el nostre medi ambient. Les persones que formen la candidatura s’han compromès i implicat en estar al costat de la ciutadania i preguntar quines són les qüestions que els preocupen.

Anuncios

Acerca de Albaida

Noticias, actualidad, eventos, el dia a dia, hacer amigos, Albaida un paradis entre montanyes
Galería | Esta entrada fue publicada en Politica. Guarda el enlace permanente.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s