El Partit Popular contesta al Regidor de Seguretat sobre el Vehicul Policial

Al plenari de l’Ajuntament d’Albaida del passat dijous 29 de gener de 2015, el portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament d’Albaida va preguntar al Sr. Regidor de Policia per l’estat en que es trobava el vehicle de la Policia Local i si s’estava prenent algun tipus de mesura. La contestació va ser, entre d’altres qualificatius, a banda d’irònica, una volta més, de manera simple i patent, mentida. Mentida per que al sí de l’òrgan on estan representades i representats totes les ciutadanes i ciutadans d’Albaida el Sr. Vicent Ruiz va assegurar que el vehicle de la Policia estaria a punt i en ple rendiment el passat divendres dia 30 o el passat dilluns dia 2. I aquesta es l’hora en que, a data 9 de febrer de 2015, més de sis dies després del que va dir el Sr. Regidor de Policia, eixe vehicle no està .

Si el Sr. Regidor de la Policia no es capaç, o no vol, que la Policia tinga unes mínimes condicions per a poder donar un servici al nostre poble, el que pot i deuria fer, per pròpia vergonya, es dimitir del càrrec o renunciar a tenir eixa responsabilitat que sols fa que demostrar que ni es capaç ni té ganes de trobar-li una solució.

Quina es la solució que els han donat des de l’Ajuntament? un vehicle procedent d’un taller de desballestament, amb més de 14 anys i no se quantes mans abans de rebre’l la policia. Quina és l’excusa que dóna? que no hi han diners? Doncs senyor regidor de la Policia, li tenim que dir que diners si que hi han, perquè al mateix Plé on ens va assegurar una cosa que no es capaç o no vol complir, van aprovar l’annex d’inversions del Pressupost. Perquè no es va crear una partida pressupostària per a l’adquisició d’un vehicle que tingui condicions?

Si tant de superàvit tenen, no poden destinar 12.000€ per a l’adquisició d’un vehicle, d’eixe més de mig milió que diuen han estalviat?

Estem parlant de 12.000€, no estem parlant de més diners. Et demanaríem per favor, Sr. Ruiz, que no torne a gastar l’ironia del Mercedes perquè això es faltar el respecte a la ciutadania i, fins i tot, a la decència. Si no es capaç de parlar de coses serioses amb la seriositat que es requereix, millor calle i no diga tonteries, o el que es pitjor, mentides.

O és que la veritat, crua i a la vista de tothom és que no consideren que la seguretat de la ciutadania d’Albaida sigui un tema important. Tal volta es que, per a l’equip de govern d’ara, de cara a eleccions, es més important posar arbres i pedrots a les rodones, per a fer vorer el que no han fet durant aquestos anys de govern, llevat de crear malestar i enuig dins i fora de l’Ajuntament.

Faça el favor Sr. Ruiz, done una solució definitiva ja a la qüestió de la seguretat ciutadana al nostre poble, o faça’ns un favor i deixe el càrrec per a alguna persona que sigui capaç de parlar i actuar amb més seriositat que vostè, que al sí del seu propi partit, o del partit que els acompanya al govern, hi han persones que han demostrat poder parlar amb més seriositat que vostè.

Anuncios

Acerca de Albaida

Noticias, actualidad, eventos, el dia a dia, hacer amigos, Albaida un paradis entre montanyes
Galería | Esta entrada fue publicada en Actualidad, Politica. Guarda el enlace permanente.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s