El Subdelegat del Govern visita Albaida per tractar la reducció de l’horari de la caserna de la Guàrdia Civil

Els alcaldes de les localitats properes a Albaida també assiteixen a la reunió.

Albaida 5 de febrer de 2015. Ahir dimecres, l’Alcalde d’Albaida, Josep. A. Albert, acompanyat dels alcaldes de les localitats veïnes d’Atzeneta d’Albaida, Bèlgida, El Palomar, Benissoda i Bufali, i d’altres representants de la Guàrdia Civil (entre ells, David Moreno Palomo, Cap de la Guàrdia Civil al Lloc d’Albaida), es reuniren amb el Subdelegat del Govern a la província de València, Juan Carlos Valderrama Zurián, per tractar la reducció de l’horari d’atenció al ciutadà de la caserna de la Guàrdia Civil al Lloc d’Albaida.

El passat 12 de gener, la Comandància de la Guàrdia Civil de València ens va informar dels canvis al Lloc d’Albaida respecte al Servei d’Atenció al Ciutadà. Des d’aquest 1 de febrer, l’horari d’oficina d’atenció al ciutadà ha passat de ser de 5 dies laborables a ser els Dilluns, Dimecres i Divendres no festius pel matí. En rebre la notícia, els alcaldes d’Albaida i dels municipis propers demararen una reunió urgent amb el Subdelegat del Govern per a tractar aquesta reducció horària.

En la reunió d’ahir, tant Subdelegació de Govern com la Guàrdia Civil els transmeteren als alcaldes que, aquesta mesura, també feta efectiva en més d’una desena de llocs de la Guàrdia Civil, no perjudicarà als habitants d’aquestes localitats, perque hi haurà una presència major de les patrulles de la Guàrdia Civil als carrers de les localitats dependents del Lloc d’Albaida. Per tant, aquesta decisió impulsa el contacte amb el carrer en lloc de l’atenció ciutadana a la caserna.

Per últim, el Subdelegat del Govern va manifestar el seu compromís a seguir col·laborant amb els municipis per a garantir la seguretat dels seus habitants

Anuncios

Acerca de Albaida

Noticias, actualidad, eventos, el dia a dia, hacer amigos, Albaida un paradis entre montanyes
Galería | Esta entrada fue publicada en Ayuntamiento. Guarda el enlace permanente.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s