Albaida celebra la festa de Carnestoltes aquest dissabte 7 de febrer

Albaida 5 de febrer de 2015. Els Festers de Carnestoltes, grup d’amics nascuts l’any 1997, més coneguts com “els Quintos”, amb la col·laboració d’Ameva Hosteleros, Espectáculos Silvestre i Triple X Management, s’encarregaran d’organitzar el proper dissabte la “Festa de Carnestoltes”.

La jornada començarà amb activitats per als més menuts d’Albaida, amb un “Parc Infantil” del que podran gaudir els xiquets i xiquetes en La Glorieta des de les 11 del matí. També, i ja per la vesprada, a les 18 hores, podran participar al “Passacarrer Infantil”, que anirà desde La Glorieta fins la Plaça Major, on es donaran els premis a les disfresses més originals.

A partir de les 23 hores començarà la Gran Desfilada de tots aquells grups d’amics i amigues i diferents “quintes” que hagen decidit disfressar-se, per l’itinerari de costum, és a dir, des de l’Antic Institut fins la Plaça Major. En acabar la Gran Desfilada, la festa continuarà amb la Discomòbil Ibiza Sound Festival.

Els Festers de Carnestoltes, encapçalats pel seu president Alejandro Quilis, volen mostrar el seu agraïment a tot el poble d’Albaida per la seua col·laboració desinteressada i ajudar a fer possible la celebració d’aquesta festa. En paraules del propi president, “les Carnestoltes són una festa jove on cada any participen més “quintes” i grups d’amics, per tal de passar-ho bé. Esperem que els veins i veïnes d’Albaida aparquen el fred i participen de la nostra festa”.

En paraules del Regidor de Festes, Vicent Ruiz, “en primer lloc, assenyalar que, després de les diverses reunions mantingudes amb els Festers de Carnestoltes, aquestos sempre han estat dispostos a recolzar, en tot tipus d’actes, a altres organitzacions de la ciutat. Per exemple, estagueren presents en la Fira de Juliol de l’any passat o en la recent Cavalcada de Reis. Des de l’Ajuntament d’Albaida volem agrair l’esforç que han realitzat, i, per últim, desitjar-los que la festa d’aquest cap de setmana isca d’allò més bé i que, tots els albaidins i albaidines, disfruten del Carnestoltes”.

Anuncios

Acerca de Albaida

Noticias, actualidad, eventos, el dia a dia, hacer amigos, Albaida un paradis entre montanyes
Galería | Esta entrada fue publicada en Cultura. Guarda el enlace permanente.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s