Albaida celebrarà el dia de l’arbre aquest diumenge 1 de febrer.

Albaida 30 de gener de 2015. La Regidoria de Medi Ambient i la d’Educació de l’Ajuntament d’Albaida amb la col·laboració de tots els centres educatius d’Albaida, l’associació de familiars i malalts d’Alzheimer d’Albaida AFMAVA, Voluntariat Mediambiental, ACIF i l’Equip multidisciplinar Eines, celebraran aquest diumenge el dia de l’arbre.

Durant aquesta darrera setmana de gener ja s’han realitzat algunes activitats didàctiques en les escoles, on els xiquets i xiquetes d’Albaida han après a estimar els arbres i han rebut l’arbret que plantaran el diumenge pel matí a la muntanya. Enguany, seran quatre-cents pins, tres-centes carrasques i cent sabines. La jornada d’aquest proper 1 de febrer, començarà a les deu del matí amb la pujada a la Casa El Clau per a realitzar la plantació d’arbres. Allí, hi haurà un esmorzar popular, i després, cadascú amb la seua aixadeta i el seu recipient, plantarà i regarà l’arbret.

Des de la Regidoria de Medi Ambient, al capdavant de la qual es troba Josep Penadés, es vol animar a les albaidines i albaidins a contribuir a repoblar les nostres muntanyes tan castigades pels incendis dels últims anys. En paraules del propi Regidor, “si volem una societat més justa i un creixement sostenible, tots i totes hem de posar el nostre granet de sorra”.

Així, la Regidoria d’Educació, encapçalada per Lucia Company, incideix en que el més important es predicar amb l’exemple i, d’aquesta manera, mostrar als nostres fills i les nostres filles l’amor que sentim per la natura. La Regidora afirma que “els mestres intenten inculcar aquest amor als nostres menuts, però és molt important que la família també s´implique”.

Ambdues regidories vos volen recordar que aquestes accions van separades dels colors polítics, de la cultura en què vivim i de la fe que professem. Per això, vos animen a participar a tots i a totes el diumenge de matí acompanyant a les vostres filles i fills a la Casa El Clau a plantar l’arbret.

Anuncios

Acerca de Albaida

Noticias, actualidad, eventos, el dia a dia, hacer amigos, Albaida un paradis entre montanyes
Galería | Esta entrada fue publicada en Ayuntamiento. Guarda el enlace permanente.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s