IMELSA neteja el llit del Riu Albaida al seu pas per la localitat a petició de l’Ajuntament d’Albaida.

NP. Ajuntament d´Albaida

Albaida 23 de gener de 2015. Després de les diverses reunions mantingudes entre l’alcalde de l’Ajuntament d’Albaida, Josep A. Albert, i els responsables d’IMELSA, empresa depenent de la Diputació de València, s’ha aconseguit l’actuació de les Brigades Forestals al llit del Riu Albaida.

Des de l’Ajuntament d’Albaida es considerava necessària aquesta actuació de neteja, ja que en dates anteriors s’havien produït alguns incidents en la zona i, fins i tot, alguns incendis que han fet perillar la seguretat de la població, així com la continuïtat de les espècies naturals autòctones.

Aquestes intervencions, compreses entre la zona de l’Escorxador i el pont de l’Antiga Estació, que han començat aquest dijous 22 de gener, responen a un doble objectiu: en primer lloc, es tracta de la neteja d’aquesta zona duent a terme una intervenció de millora selvícola en la massa forestal i la regeneració natural forestal amb l’eliminació de residus, així com podes selectives de l’arbolat existent. D’altra banda, s’està ralitzant un desbrossament de matolls amb el fi de dificultar la propagació d’indendis forestals.

En paraules del Regidor de Medi Ambient, Josep Penadés, “aquesta actuació permetrà eliminar el risc d’incendis, sobretot a l’estiu, i a més, s’aconseguirà recuperar un dels espais naturals més importants del municipi”.

Per finalitzar, l’alcalde d’Albaida, Josep A. Albert, valora molt positivament la col·laboració de la Diputació de València per a millorar l’entorn del riu Albaida al seu pas per la ciutat.

Anuncios

Acerca de Albaida

Noticias, actualidad, eventos, el dia a dia, hacer amigos, Albaida un paradis entre montanyes
Galería | Esta entrada fue publicada en Ayuntamiento. Guarda el enlace permanente.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s