EU Albaida respon a l´Ajuntament en tema de seguretat

DibujoTothom sap que la nostra ciutat passa per un moment econòmic molt dolent, i l’Ajuntament no és cap excepció, cert és que som una de les ciutats més endeutades de la Vall d’Albaida i pot ser del País Valencià, però això no és cap excusa per a deixar els ciutadans desprotegits, no és cap excusa per deixar els professionals de la seguretat de la ciutat sense mitjans per poder desenvolupar la seua tasca en garanties.

         No és possible que l’equip de govern d’Albaida estiga prorrogant pressupostos any rere any i no siguen capaços d’elaborar un pressupost propi on es mire de cara a la ciutadania i s’interesseper solventar les necessitats d’aquesta. Sembla que pressupost rere pressupost, s’improvisa per allargar una mena de transició fins que arriben les properes eleccions, tant es aix,í que podem trobar partides pressupostàries desmesurades que estan aprop del 10% de pressupost anyal, com la de despeses jurídiques que suma un total de 585.000 € i no puguen trobar la fórmula per a què la policia local puga fer la seua tasca dotant aquesta d’un vehicle amb unes mínimes condicions.

         Segons diu l’ajuntament en la seua nota aclaridora  “l’Ajuntament no te constància del mal estat del vehicle”, pel que pareix l’Ajuntament no s’entera de res del que passa a la nostra ciutat. Un vehicle d’emergències en 14 anys d’antiguitat no és el més adequat per al bon funcionament del cos de policia.

         Esperem un canvi polític capaç de solventar els vertaders problemes de la ciutadania, canvi que cada vegada és més possible

José Ramón Tormo

Coordinador d’EU d’Albaida

Anuncios

Acerca de Albaida

Noticias, actualidad, eventos, el dia a dia, hacer amigos, Albaida un paradis entre montanyes
Galería | Esta entrada fue publicada en Politica, Sociedad. Guarda el enlace permanente.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s