Resposta del Partit Popular al IBI de l´Ajuntament d´Albaida

Albaida, 21 de Decembre de 2014. En un recent plenari de l’Ajuntament d’Albaida es va aprovar per una unanimitat una ponència parcial del cadastre respecte d’algunes zones del PGOU no desenvolupades com els pol¡gons del Ferrocarril i Sandon entre altres i que a pesar de ja tindre una bonificació del IBI al no estar urbanitzats era excessivament gravos  per als propietaris el pagar la contribució i es creava un perjudici que podia donar peu a diverses reclamacions judicials.

Des-de l’equip de govern del l’Ajuntament d’Albaida s’esta venent que esta es una “magnifica” gestió seva i que va a significar que els ciutadans d’Albaida pagaran menys impostos, quan ,en realitat, sols afecta a un pocs propietaris., i que la pujada d’impostos es deguda a la gestió del PP. El tipus impositiu que paguen els ciutadans d’Albaida continua sent molt elevat, per que no el baixen?, per que necessiten ingressos per fer front a les despeses de l’Ajuntament?,igual passava abans!

Ningun ciutadá percebrá ningun tipus de baixada en el impost del IBI ni en ningun altre. S’intenta enganyar i manipular als ciutadans

Si realment volgueren baixar els impostos ho podrien fer deixant d’utilitzar el tema amb fins electoralistes tirant sempre la culpa de tots els mals d’Albaida a la gestió del PP en la seva etapa de govern.Que no recorden que el partit socialista va protagonitzar la major pujada de la contribució que s’ha fet mai en Albaida passant el tipus impositiu del 0’25 al 0,85 ?. Per que no ho baixen ara ?, no recorden tampoc que els socialistes van deixat un forat economic del que encara no s’hem recuperat? i en una l´epoca de creixement economic, la qual cosa encara mes gravetat a la questió

La perdua de memoria del partit socialista d’Albaida es mes que evident, i que fa el Bloc compromis que ostenta l’alcaldia?, aprofitar-sen de les “marrulleries” socialistes com ja va fer quan estava en la oposició i que l’ha portat a l’alcaldia d’una manera sorprenent, es clar qui fa el treball brut i qui es serveix d’ell.

Ara es queixen de la taxa de clavegueram que es va aprovar en la etapa de govern del PP a l’Ajuntament d’Albaida, que no saben que els ciutadans hem d’afrontar el cost de la depuració d’aigües ?, be que els ha vingut que la empresa concessionária del aigua d’Albaida realitze inversions en la xarxa de l’aigua d’Albaida que estan evitant perdues i aconseguint un estalvi en el rebut de l’aigua municipal que paguem els ciutadans.

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Albaida esta ja en plena pre-campanya per a les properes eleccions municipals i la seva principal estratègia es tirar-li la culpa de tot al PP.No diuen que el PP esta arrimant bel muscle per a que vinguen ajudes a Albaida, qui si no esta financiant les inversions en la nostra ciutat ? les administracions governades pel PP com l’Estat, la Diputació o la Generalitat.

Si volen que els ciutadans paguen mes que baixen realment els impostos, si poden, i si no que es deixen de demagogies, o es que algun ciutadá esta percebent que ara paga menys impostos que abans?.

El Grup municipal del PP d’Albaida

Anuncios

Acerca de Albaida

Noticias, actualidad, eventos, el dia a dia, hacer amigos, Albaida un paradis entre montanyes
Galería | Esta entrada fue publicada en Politica. Guarda el enlace permanente.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s