Albaida rep diverses subvencions per crear ocupació al municipi per un import de 37.000€.

L´Ajuntament crea 10 nous llocs de treball amb programes d´ocupació de la Generalitat Valenciana i la Diputació Provincial.

Albaida 28 novembre de 2014. Aquest estiu l’Ajuntament d’Albaida es va acollir a diferentes programes de subvencions de la Conselleria d’Economia, Hisenda i Ocupació: el ‘Programa d’ocupació públic EZONAI’ i el ‘Programa Salari Jove-Zones d’Interior’. Aquestos programes están cofinançats en un 80% pel Fons Social Europeu.

El primer té com objecte la contractació de persones desocupades per a la realització d’actuacions en el medi natural, mentre que el segon respon a l’execució d’obres i/o serveis d’interés general i social. Amb el ‘Programa d’ocupació públic EZONAI’, l’Ajuntament d’Albaida va sol·licitar ajudes per a la contractació de 4 treballadors per un període de 2 mesos, els qual s’encarregaran de la neteja, manteniment i ajuda a la regeneració natural forestal. D’altra banda, amb el ‘Programa Salari Jove-Zones d’Interior’, el propi Ajuntament sol·licità ajudes per a la contractació d’un treballador per un període de 7 mesos, el qual s’encarregarà de reforçar el Departament de Serveis Socials.

A més a més, l’Ajuntament d’Albaida també s’ha adherit al ‘Pla d’Ocupació conjunt amb la Diputació Provincial de València i la Generalitat Valenciana’. Amb aquest nou programa d’Ocupació, l’Ajuntament va sol·licitar ajudes per a la contractació de 5 treballadors per un període de 3 mesos, els quals duran a terme el manteniment d’espais públics urbans i del patrimoni cultural.

La elecció s’ha realitzat exclusivament entre les persones que el Centre SERVEF d’Ontinyent va remetre a l’Ajuntament d’Albaida, per mitjà de la corresponent oferta d’ocupació, no podent optar a la selección aquelles persones que no figuraven com a candidates en eixe llistat.

El regidor d´obres i serveis, Josep Penadés, ha remarcat “la utilitat d´aquestes ajudes, que ens permetran millorar la neteja i condicionament de les zones de l’escorxador i els voltants del riu Albaida, la Casa forestal del Clau, així com la séquia mare de la Font del Port. La nostra ciutat compta amb importants zones verdes, parcs, rotondes i espais públics per als quals resulta imprescindible un adequat manteniment i ara, amb aquesta ajuda de l’administració, aconseguirem materialitzar una millora de l’aspecte i la imatge de la nostra població.

Tal com ha destacat l’alcalde Josep Albert, “per a l’equip de govern, en aquestos moments difícils, la prioritat son les polítiques socials. El treball es la millor eina que es disposa per a garantir el benestar de les famílies albaidines. Per això, la nostra feina es, i serà, aprofitar tot tipus de línies i programes que ens permeten oferir oportunitats d’ocupació per als aturats de la nostra població. Amb aquestos programes en concret s’aconsegueix el doble objectiu del govern municipal: afavorir la contractació de 10 persones desocupades de la nostra ciutat i millorar l’aspecte de la nostra ciutat”.

Anuncios

Acerca de Albaida

Noticias, actualidad, eventos, el dia a dia, hacer amigos, Albaida un paradis entre montanyes
Galería | Esta entrada fue publicada en Ayuntamiento, Sociedad. Guarda el enlace permanente.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s