L’Ajuntament d’Albaida realitzarà obres de millora en diversos llocs del municipi.

Per dur a terme totes aquestes millores l’Ajuntament d’Albaida ha invertit més de 80.000 euros a través d´una subvenció de la Diputació de València.

Albaida, 13 de novembre de 2014. L’Ajuntament d’Albaida, a través de l´area d´urbanisme, al capdavant de la qual es troba el regidor Josep Penadés, està duent a terme les obres de rehabilitació de certs edificis de propietat municipal i altres actuacions que permetran equipar i millorar els parcs i jardins de la població. L´import total subvencionable que deriva del Plà Provincial d´Obres i Serveis dels anys 2014-2015 de la Diputació de València és equivalent a 84.900 euros en total.

Segons ens explica l´alcalde, Josep Albert, les obres que s´estan efectuant a l´antic llavador consisteixen en la instal•lació d´un bany adaptat i el cobriment de la sala mitjançant una estructura metàlica i un paviment de vidre que permetrà la visió del seu interior tal i com era històricament. 
Afegeix que, d´altra banda, es cobrirà l´accés principal al Centre de Salut per a la comoditat dels usuaris. Ambdues obres importen la quantitat de 34.638,00 euros dels que 26.638,00 euros provenen dels fons de la Diputació Provincial i la resta mitjançant recursos del propi Ajuntament.

En el que respecta als parcs i jardins urbans, l´Ajuntament està realitzant obres per el seu condicionament amb la idea de millorar i aconseguir una utilització adequada per a tots els seus usuaris. Aquestes actuacions es porten a terme en els parcs i jardins situats als barris de “El Romeral”, “La Glorieta”, “Els Bitxitos” “Zona Pla Boix”  “Nou Institut” i “La Torre” amb un import integrament subvencionable  de 58.280,00 euros.

El regidor d´urbanisme, Josep Penadés, vol aclarir que les actuacions als parcs consistiran en dotar-los d´equipament,  entre altres  l´execució de murs de pedra vista i bancs per seure, paviments de seguretat per als jocs dels xiquets, instal•lació de parcs infantils en diferents jardins amb models adaptats a les diferents edats dels usuaris en cadacun dels parcs a dotar, sense oblidar a la gent més major que podrá gaudir d´un circuit per afavorir la pràctica d´exercici físic. 
També està prevista la neteja de murs i paviments per a aconseguir una acurada rehabilitació dels espais dels jardins i ja s´ha habilitat una zona recreativa amb un paeller descobert al Parc de la Torre.

Anuncios

Acerca de Albaida

Noticias, actualidad, eventos, el dia a dia, hacer amigos, Albaida un paradis entre montanyes
Galería | Esta entrada fue publicada en Ayuntamiento. Guarda el enlace permanente.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s