QUATRE SÓN ELS PROJECTES QUE CONFORMEN LES OBRES D´ADEQUACIÓ I MILLORA DEL POLIESPORTIU MUNICIPAL D´ALBAIDA

 

Albaida, 31 de juliol de 2014. Les noves obres d’adequació i millora del Poliesportiu Municipal seran inaugurades demà dijous dia 31 de juliol a les 10.30 hores, i comptaran amb l´assistència del Diputat Delegat de l´Àrea d´Empreses Públiques, Rafael Pérez així com de l´equip de govern de l´Ajuntament d´Albaida encapçalat pel seu Alcalde, Josep Albert i Quilis. L´acte inaugural de les obres consistirà en un tall de cinta per part de les autoritats presents, per a continuació realitzar un recorregut per les instal-lacions que guiarà l´equip encarregat de les obres, per tal de verificar les millores executades. 


Les obres queestan englobades per quatre projectes principals derivats dels Plans Provincials d’Obres i Serveis (PPOS) del 2012, 2013 i 2014 han suposat una inversió total de 315.446€. 

El primer projecte, ‘Accés i eliminació de barreres arquitectòniques’, pertanyent al PPOS de 2012 va donar solució als problemes que en aquesta matèria tenia tot el poliesportiu incloent la pista d’atletisme i el camp de futbol.


Altre projecte al mateix any, va consistir en diverses reformes i reparacions, entre les que cal destacar la impermeabilització de la piscina xicoteta a conseqüència de les pèrdues d’aigua que patia i la modificació dels desperfectes de la pista d’atletisme, que ha estat ampliada fins als 400 metres, fet que suposa la possibilitat d’utilitzar-la per a competicions. A més, reformes als vestidors del camp de futbol, reparació de les goteres del pavelló i altres reparacions d’índole elèctrica. 


Ja al 2013 i degut a la greu situació de deteriorament en la que es trobava l´antic edifici que albergava la cafeteria, determinen iniciar el ‘Projecte del nou Bar Cafeteria’. Un bar que donarà servei als usuaris del Poliesportiu, els quals podran gaudir d´una gran terrassa ubicada junt a les piscines. 

L´últim projecte, derivat del PPOS de 2014, ha permès la realització de noves portes d’accés, del tancament del poliesportiu i de la construcció del local de la planta baixa de l´edifici de la cafeteria entre altres.

Anuncios

Acerca de Albaida

Noticias, actualidad, eventos, el dia a dia, hacer amigos, Albaida un paradis entre montanyes
Galería | Esta entrada fue publicada en Ayuntamiento, Deporte. Guarda el enlace permanente.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s