Albaida treballa en la implantació d’un Pla d’Igualtat de Gènere

L’Ajuntament d’Albaida ha apostat per prendre mesures en matèria de sensibilització i benestar social, i ha decidit treballar per la implantació del “Pla Municipal d’Igualtat entre Dones i Homes”. Aquesta iniciativa es durà a terme des de la Regidoria de la Dona, amb Eva Tormo al capdavant. Per a això es comptarà amb la Consultoria de Desenvolupament Local Crea360, la qual ja està treballant juntament amb el departament municipal en els tallers de participació ciutadana dels què naixerà la redacció del Pla.

En aquest sentit Albaida ha estat pionera, a l’apostar per un Pla participat, en què tindrà cabuda l’opinió de diferents col•lectius i associacions, com ara: el funcionariat local, associacions esportives, AMPES, jubilats, joves i també partits polítics i sindicats. Al final de tot aquest procés es realitzarà una consulta oberta a tota la ciutadania, amb l’objectiu d’establir eixos estratègics per a la implantació del Pla.

Segons Eva Tormo: “culturalment comptem amb un llast en matèria d’igualtat de gènere que tenim metabolitzat, i el qual hem de combatre amb pedagogia a tots els nivells i en totes les generacions”. La regidora destaca la necessitat de comptar amb la regidoria de la dona i justifica la metodologia de la participació ciutadana, advertint que “no podem ni hem de fer plans tradicionals perquè l’administració ens els requereix. Aquests deuen ser per i per a la ciutadania, ja que és una qüestió de sensibilitat”.

Anuncios

Acerca de Albaida

Noticias, actualidad, eventos, el dia a dia, hacer amigos, Albaida un paradis entre montanyes
Galería | Esta entrada fue publicada en Ayuntamiento. Guarda el enlace permanente.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s