Exposició de pintura solidària al Museu Internacional de Titelles d´Albaida.

Albaida, 2 de maig de 2014. “Mirem-los amb altres ulls” és una mostra col-lectiva de pintura centroamericana, en concret prové de països com Nicaragua, Guatemala, Haití, República Dominicana i El Salvador, que preten apropar-nos a una realitat en la que descobrirem als immigrants dels pobles del Sud, que estan allà i que també conviuen ací amb nosaltres. Ens adentrarem en una vessant de la riquesa cultural d´uns pobles que el nostre “eurocentrisme” sol infravalorar en la mida que desconeix.

Es tracta d´una exposició que meravella al públic que la visita per la força del seu colorit, la varietat de les seues tendències, l´expresivitat del dibuix i l´originalitat dels dissenys. Les obres exposades a la sala es poden adquirir, contribuint així a finançar els projectes educatius que en el marc del Programa “Escoles Solidàries” el professorat i les comunitats educatives valencianes tracten de consolidar per tal d´intentar construir un món més just per a aquelles persones que pateixen unes dures condicions de vida a la seua zona.

L´exposició que organitza “Escoles Solidàries” s´inaugurarà el dilluns dia 5 de maig a les 19h, i estarà vigent al hall del Museu Internacional de Titelles fins al 15 de maig de 2014. Des de la Regidoria d´Educació i Serveis Socials de l´Ajuntament d´Albaida ens conviden a assistir a aquesta mostra d´art que de segur aconsegueix emocionar-nos.

Anuncios

Acerca de Albaida

Noticias, actualidad, eventos, el dia a dia, hacer amigos, Albaida un paradis entre montanyes
Galería | Esta entrada fue publicada en Cultura. Guarda el enlace permanente.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s